onsdag 7 oktober 2009

spår i blåsväder!


Ja, trots "stormen" idag så har vi, Jag, Cissi och Sofia varit ute och spårat. Det var lagt spår till Kellie, Pixie och Dottie och Cissis Goliat och Sofias Frodo. Kellie har verkligen utvecklats! Nu trampar hon på i bra takt, i våras var hon så otroligt försiktig och osäker på sin sak, men nu har självförtroendet växt och hon vet att hon kan och VAD hon ska göra :) Så jag är jättenöjd även om vi tappade bort oss lite på slutet... Ja, det var nog mest jag och Cissi som inte visste vart spåret gick eftersom snitseln blåst bort, Kellie blev lite osäker, säkert mest på mej, men hon hittade tillbaka och hittade "målet" :) Dottan fick 2 korta spår idag. Hon spårar bra bitvis, men sen blir hon osäker och funderar nog på om det hon gör är rätt, eller om det är nåt helt annat hon borde göra. Dessutom blåste det och knakade i skogen, så det var lite otäckt. Men rätt som det är så är hon på spåret igen och går som en klocka några meter... och sen stannar hon igen.. och funderar, och tittar på mej... och funderar.. och sen går hon igen... :) Hon kommer bli jätteduktig, det tror jag. Dessutom verkar hon inte tycka att klöven är så äcklig längre, hon bet tillome tag i den idag och "kampade" lite med mej.
Pixie var som vanligt duktig, men i hennes iver att spåra slarvar hon lätt när det BLÅSER ute, vilket det gjorde idag... hon chansar ibland i vinklarna och sticker iväg på vind, och hamnar fel... Men hon ringar bra, och hittar alltid tillbaka, sen gjorde hon inte om det missaget igen, och hittade till slutet. Hon är bra, men hon behöver ha lite svåra kruxiga spår så hon slutar slarva och koncentrerar sej mer. Hon har helt enkelt blivit lite "för bra" kanske, vi måste avancera! hehe.


Mira blir förövrigt 3 månader idag! Grattis till henne! Hon har firat med att äta upp nästan en hel skål kattmat och RULLAR numera fram.... det är inte klokt vilken runder liten mage hon har idag, haha. Men efter några bajsningar går den nog ner snart.... ;)

2 kommentarer:

  1. Hihi, ja, Dottan var bra söt när hon kutade efter rådjursklöven som försökte rymma genom skogen ;) och som vanligt tittade hon skeptiskt på mej. "Är du verkligen rolig, eller är du kanske lite läskig?"

    SvaraRadera
  2. Hihi, jaa GRATTIS Mira på din 3 månaders dag! :) MÅNGA blöta pussar från Angelica ;)

    SvaraRadera