tisdag 13 oktober 2009

Det var den dagen det...

Ja,så har ännu en dag passerat. Den har ägnats åt att sova... och ta det lugnt... äta, sova, äta.. sova.. äta äta äta... sova...Ja, är det konstigt att man undrar va det är me katten? speciellt eftersom magen inte är sej lik...
Men ja tänker inte tro det fullt ut innan jag ser några ungar.. För som jag sa förut har ja ju nästan trott att hon varit dräktig "hela" sommaren... eftersom hon ökat i vikt sen hon blivit av med sin tarminfektion... Men den som väntar får se!
Annars har vi andra, (hundarna och jag) ägnat dagen åt promenader, upplet, lite lydnad och kurs. Fille fick även idag köra lite upplet, gick skitbra och han verkligen älskar det! Passade på att köra lite platsliggning medans jag gjorde rutan. Sen när uppletet var avklarat körde vi lite fotgående, sitt-stanna med störning, och lite mer fotgående. Han är så dutti!
Dottan hade sista gången på sin "valp-agility" idag, det gick bra, vi gjorde en liten "bana" med olika stationer och moment, slalom mellan koner- där man ska ha kontakt med hunden. Vi skulle gå över pressening (presänning?? ö ja vet inte hur det stavas), gå under en bom, hoppa genom ringar...hitta godis under krukor... Det var jättebra och skojj för hunden! Dottan har verkligen utvecklats, första gången vi var med var hon livrädd, nu är hon ganska cool! vilket ju känns jättebra, o ja tror hon tyckte det var riktigt skojj idag! Mirabira var även hon med, eftersom husse jobbade ikväll... Hon är överlycklig när hon får se så mkt folk o hundar, hon vill fram till alla... men hon fick snällt sitta i buren inne i värmen i stugan och vänta... ;)
En av kursdeltagarna tycker tydligen det är skoj att sticka, och hon har börjat sticka tröjor till hundar bara på skojj. JAg använder ju inte kläder på mina hundar, förutom regntäcken ibland. Men Pixie är ju en sån fryslort, så hon har ju alltid täcke på vintern, och ibland måste hon även ha nåt under täcket... Så titta va fin! Betalade endast 20:- för lite material! Passar jättebra, och ser så himla mysig och hemstickad ut!!

Pixie gör sej ju inte alltid så bra på bild.. ;)


Lite gulligt är det faktiskt, speciellt när tröjjan ser så seriös ut på nåt vis...


Ja, en helt igenom bra dag har vi haft idag. Mira och Signe turas om att ligga i Bia-bädden... För när man är liten och växer behöver man oxå sova mkt...
Gosig o mysigt.... Bland kuddar och leksaker...


Nyvaken och sööööööt!
Nej nu blir det en kopp te med gubben, kan va gött att tina upp sej efter en kall kväll på klubben!
brrrrrrrrrrrrrrrr!

1 kommentar:

  1. Ja det var en billig tröja. Jag stickar oxå sådana..... la ut dem i går på timratorget.se. Kolla gärna om du är nyfiken.
    Biggan

    SvaraRadera