fredag 12 mars 2010

En riktigt bra Fredag!

Idag är en sån där dag man bara känner att livet är pefekt... Jag och Jenny har gymmat aktivt i 1.5 timmar idag, sen blev den en 1.5 timmes promenad efter det också. Maja var med och sprang lös hela tiden, i princip... så ni kan tänka er att hon är lite trött nu ;) Att gå så långt är väl inget en valp bör göra allt för ofta, men nångång i veckan skadar inte! Att vädret idag dessutom varit alldeles underbart gör ju inte att man känner sej mindre nöjd med dagen?! Våra kameror glömmer vi som vanligt alltid, men idag, som många andra dagar fick mobilen rycka in...


Dottie spanar efter vilt!?
Å Kellie spårar för fullt i bakgrunden...

Marken börjar synas, helt otroligt!!!

Gjorde lite godis regn då och då...
Men allt godis försvinner på några sekunder när dom är så många hehe


Dottie och Kellie med deras Pumi kompis Siri!
Titta så mycket av vägen som syns!!!
Lovely!
Alla mina "små" fångade på samma bild...
Vem hittar mest godis tro?

Det var tydligen väldigt roligt att springa upp och ner på alla snödrivor... Lyckades fånga Mira och Maja på bild... Dom är yngst i gänget, och mattes sötnosar! Kellie kom hoppandes i fullfart så hennes öra syns i vänstra hörnet ;)
Även Siri var stilla i nån mikro sekund ;)
Härligt med lite vårväder!
Snart hoppas vi på att våren kommer igång för fullt!
När ja kom hem bytte jag hund och tog med mej Fille på en liten sväng också... Så skönt att passa på när solen är framme så man får både friskluft och LJUS! Det mår man bra av! Nu blir det inget gymmande på 2 dagar, men sen fortsätter vi igen. Är grymt taggad nu!
Ikväll blir det fredags-mys i soffan med vovvar, gubbe och fruktsallad :)

3 kommentarer:

  1. Trevlig helg och Pussa på Maja från mig!! :)

    SvaraRadera
  2. Duktigt fu är med gymmandet och kul att det redan gett resultat i form av mer välbefinnande...det är knasigt hur fort det kan gå att må bättre med hjälp av lite träning och ändå är man så seg att komma igång!
    JAg ska börja jogga med Frodo så fort han är frisk igen...längtar

    SvaraRadera
  3. Vad ni är duktiga som tränar! Jag skulle också behöva göra nåt, provade kläder igår och det mesta är för smått nu.....trist.
    Visst är det härligt med detta väder och att man börjar se lite barmark på sina ställen, toppen!

    SvaraRadera