tisdag 3 november 2009

Men Dottie då!?

Ja, jag har precis upptäckt att hon börjat löpa. Vilket ju är bra, men det krocka lite med mina planer för nästa vecka. Vi hade ju tänkt åka till Cecilia och hennes Kooiker Goliat, o ja, det är en hane... så det passar ju inte sådär jättebra. Hon får väl helt enkelt stanna hemma och bli med en annan gång, istället får väl Mira och nån mer följa med. Det är det enda som är tråkigt när man har olika kön på sina hundar... suck.
Annars tycker jag att det är bra att hon löper, hon behöver komma till rätta med lite hormoner i kroppen, många hundar mognar mkt efter sitt första löp, iaf enligt min erfarenhet. Så ja hoppas hon kommer bli lite stabilare framöver :)

2 kommentarer:

  1. Ja men eftersom hon var här igår tillsammans med Frodo kommer det väl din första kull bli Pinschillon/Pappipinsch...Herregud hur kommer det att se ut!?! Ravenwaves P-kull = Pippilotta, Pitbull, Pajas, Prutten, Pitten, Patten, Puppen, Panthera, Polis, Puttefnask...etc. =)

    SvaraRadera
  2. Ja du, om din hund så mkt som krökt ett hårstrå på Dottans mus, ja då ligger han risigt till ;) och förövrigt så är det nog ingen risk, eftersom hon började idag.. o lär knappast ha varit villig ;)

    SvaraRadera