söndag 15 november 2009

Inoff Örebro 091115

Mira - just hemkommen från sin första utställning. BIM med HP, slagen av sin mkt stiliga bror "viggo" (självklart glömde ja kameran hemma)

Ja kära vänner, jag måste säga att dagen har varit minst sagt lyckad. Jag vet ju att Mira är social, och cool för de mesta men en utställning inomhus på en mässhall med mkt stoj,stim och oljud kan vara otäckt för många, speciellt valpar. Men, min lilla Mira hade skitkul! Hon trodde nog att alla var där för att hälsa på henne och se henne, alla andra hundar var roliga, domaren var rolig, det var skitkul att gå i ringen, och speciellt kul var det ju att hoppa runt som en pingpong boll och försöka bita av kopplet... Men då o då gick hon riktigt fint ;) Och matte är självklart överlycklig över att ha en hund som är glad i alla situationer :) Såhär lyder Miras kritik: "Mycket feminin tikvalp. Mycket rastypiskt fint huvud, öron/ögon. Välvinklad fram och bak. Fin topline, rör sej bra. Välvisad"
Miras brorsor som var med skötte sej oxå utmärkt, måste säga att alla var riktigt duktiga för att bara vara 4 månader. Viggo tog ju hem Bir'et, o det gjorde han rätt i, för guud va han visa sej fint! vilken kille!

Å sen då... Jo sen var det Fly's tur, 6 tikar sammanlagt var anmälda i klassen. Fly skötte sej utmärkt som vanligt, showade lite extra med några snurrar här o där och tog hem hela skiten, hon blev BIR med HP!!! Matte är väldigt stolt över båda sina flickor! Tyvärr blev det ingen placering i BIG finalen, det var väldigt många hundar med, och själklart vann en pudel... som vanligt ;) Men Flajsan skötte sej utmärkt och visade sej kanonbra, så jag är väldigt stolt! Såhär lyder Flys kritik för dagen : "Mycket feminin tik av rätt storlek. Välpälsad förutom på öronen. Snygg siluett, välvinklad, rör sej väl, Välvisad, trevligt temperament" Välpälsad förutom på öronen, haha... fast det är ju faktiskt sant, lite klen frans har hon ju, men hon är så sööööt så hon vinner på det! :) Jag är så nöjd med denna dag! Verkligen JÄTTEKUL att Mira tyckte det var så skojj att vara på utställning! Jag får lov att hålla med domaren när hon sa: "Det här är två stjärnor" om henne och Brorsan, för visst kommer det bli två stjärnor i ringen! Domaren hette förövrigt Gunilla Albrigtsen, en mkt trevlig domare, det måste jag säga. Verkligen god stämning i ringen och väldigt trevliga ringsektreterare oxå! Längtar redan efter vår och sommar och alla dess utställningar! Ja, sånna här dagar vill vi ha mer av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar