onsdag 20 januari 2010

Utställningen i helgen!

Var trång o "jävlig".... hehe och kallt var det oxå, ute. Men det var mkt papillonvalpar anmälda så det var roligt! Mira blev bästa tikvalp i sin åldersklass, 6-9 mån med Hp. Men blev slagen i "bäst tik" av en valp på nästan ett år, så där hade hon inte mkt chans. Hon är ju som ja sagt förut inte så utvecklad än i päls... och ganska liten. Så hon såg ju ut som en 8veckors valp jämfört med den andra tiken ;) Teddy vann oxå sin klass, men sen blev det inget mer där heller.
Här kommer bådas kritik:
Mira
"Välbalanserad, bra huvud och uttryck. Välburna öron, bra behäng för åldern. Bra vinklar fram och bak. Bra kropp och benstomme till sin storlek. Rör sej med bra steg, välpresenterad."
Teddy
"Välbalanserad helhet. Mycket bra huvud och uttryck. Välburna öron, bra hals, bra vinklar fram, bra kropp till sin storlek bra vinklad bak. Något lågt ansatt svans. Bra päls struktur, rör sej väl. Välpresenterad"
Domare Torbjörn Skaar
Lägg gärna märke till de sista ordet i bådas kritik ;)
BIR blev Golden Leaf's Tievel, en fin kille, som även han, enligt mej, var väldigt välpresenterad. Herregud, en annan skulle kanske rycka upp sej. Börja med Kavaj o hela köret ;)
Well well, vi satt nära toaletterna och det var ju positivt iaf. Annars gillade ja inte alls lokalen, väldigt trångt och packat... och kändes väldigt... rörigt, Hundarna tyckte bättre om Göteborg, konstigt nog, för det var ju hysteriskt stort där... men båda två var lite "låga" i början i katrineholm. När dom däremot fick komma ur buren och hälsa på folk o träda in i ringen var alllt som vanligt, så duktiga var dom, i vanlig ordning!
Nu blir nästa utställning i slutet av februari, på gamla mässan i Örebro. Där känner vi oss som hemma! Sen får vi se va det blir i vår....
Nog om det, nyss hemkommen från 1.5 timmars snöpulsande sitter jag här lite lagom vindpiskad i ansiktet, röd och fin... och varm. Ska snart iväg på jobbet, så det känns ju bra att ha gjort nåt med hundarna.. Som förövrigt fick simma fram i snön... Nån har röjt i "våran" skog, o det var ett tag sej ja gick just denna runda, så det tog ett tag innan vi hittade till stigen... PUST!
Fille får sin riktiga promenad när Husse kommer hem, han måste oxå röra på sej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar