måndag 11 januari 2010

MyDog 2010 10/1 januari

Ja, igår for vi iväg till göteborg... Jag, Titti och hennes Karl. kl 4 på morgonen mötte ja upp dom i Laxå, o sen bar det iväg... Resan gick bra, och hundarna var väldigt duktiga.
När vi äntligen kom fram kunde vi parkera i ett parkeringshus som låg i anslutning till Svenska Mässan, vilket var väldigt skönt... vi kom in vid 8-tiden, vilket var skönt, så man kunde packa upp i lugn och ro och försöka vänja hundarna vid stället. Folk man känner igen började droppa in, och det är alltid trevligt att träffa gamla bekanta! :)
Teddy och Mira verkade tro att hela mässan var till för dom, och tyckte inte att det var ett dugg otäckt! Allt var kul och det var väldigt roligt att hälsa på folk!
Å ja... resultaten då....

JO, kan ni tänka er, Teddy blev BIM-valp med Hp!!!!! Jag kunde knappt tro det var sant när domaren pekade på mej och visade mej till första platsen!!! Men det är klart, Teddy skötte sej utmärkt, struttade på som vanligt och var väldigt trevlig mot domaren, och framförallt glad! Teddys bror Viggo blev 3e bästa hanvalp...
Här är Teddys Kritik:
"Nice head and eyes. Well placed ears. Nice Front, outline.
Good quarters. Moved well"
Domare: Marion Spavin

Teddy, 6 mån. Hemma, efter MyDog 2010

Visst är han väl en stilig kille!!!

Å Mira då, jo, hon skötte sej galant hon med! Svansen åkte ner lite på bordet, men så fort domaren kom och skulle titta på henne åkte den upp igen, brukar vara tvärtom hehe.
Hon gick mkt bättre den här gången, och bet inte i kopplet nånting och trasslade heller inte runt som hon gjorde på örebromässan. Men glad var hon, och fruktansvärt söt! Däremot syndes det att hon låg lite efter i utvecklingen om man jämförde med dom andra tikvalparna... Hon är lite mindre och har inte fått så mkt päls än. Mira blev 4e bästa tikvalp, och syrran Mitzy blev 3ebästa tikvalp. Här är miras fina kritik:

"Very promising baby. Pretty head. Good eyes, ears.
Nice front, outline. Moved well."
Domare Marion Spavin

Jag köpte givetvis ett tröstpris till min lilla älskling! Mira vägrade dock posera snyggt vid den och står fast vid att hon VISST var snyggast och bäst av alla!!!

Som ni förstår är jag givetvis nöjd med dagen, och det ger mej hopp för framtiden!
Som ja sagt tidigare tror, och hoppas jag att det här året kommer innehålla mkt bra!!!
Vi hörs! // Vickan o Co

1 kommentar:

  1. Grattis!!!!!
    Kul att det går bra för dej.
    Katarina

    SvaraRadera