torsdag 14 januari 2010

Kattungar överallt!!!

Ja, nu börjar dom bli riktigt vilda dom små liven! "E.T" har ju alltid varit nyfiken, och mest aktiv av dom alla... och självklart var det även hon som kom på att man kunde klättra över grinden i hallen o upptäcka en helt ny värld. Numera kan man hitta henne överallt, högst upp på katt-klätterställningen, långt in i badrummet under duschdrapperiet, längst in under trappen i hundleksaks lådan, på kökssoffan, under kökssoffan ja, överallt. Men så idag, kom även "den förstfödda" (den ena röda) på att man kunde klättra över, så nu har ja fler att hålla koll på. Givetvis kommer dom får ränna runt i hela huset så småningom, men ja tycker det är smidigt att hålla dom på en koncentrerad plats tills dom blivit helt säkra på lådan, vilket ja hoppas o tror att dom faktiskt är vid det här laget. Dom är iaf underbart söta allihopa! Min favorit är fortfarande den Cremé färgade med vita tassar o nos. Han är underbart fin, och jag har döpt honom till "Ivar" :) den svarta heter förtillfället "fulis"(ja, det är hemskt, men han ser så rolig ut) och den gråa honan heter fortfarande "E.T" o den förstfödda röda har ja börjat kalla "Tigern" (uttalas Tajgern) För det är en riktig vilding med mkt klös i.
Hur söta dom än är kommer det förmodligen bli skönt när dom alla har flyttat ut så man får lite lugn o ro igen, Kuben har dock blivit personlighetsförändrad sen dom kom, kanske är hon rädd att vi ska kasta ut henne o behålla en av dom nya? för kära nån va mysig o kelen hon har blivit, och det har hon aldrig i hela sitt liv varit förut...
Men det är ju bara positivt, och tills hennes stora glädje (förhoppningsvis) kan ja meddela att vi självklart inte kommer kasta ut henne hehe...

3 kommentarer:

  1. tack för hälpen igår med Harry...han mår bra idag och det var verkligen små skråmor bara...

    SvaraRadera
  2. Vad har hänt med Harry? Underbart med kissungarna! Jag kommer förbi på onsdag och gosar med dom, jobbar du hela kvällen då eller?

    SvaraRadera
  3. Harry slogs lite igårkväll, men det gick bra! :) Jo Cickan, dessvärre jobbar jag hela onsdagkväll... när var hur kommer du hem? ska du bara stanna över en kväll? lr ja, det är väl för att lämna goliat kanske... för sen skulle du väl resa bort till nästa helg...?

    SvaraRadera