söndag 13 december 2009

Mina älsklingar...

Ibland funderar jag över hur olika alla mina hundar ändå är. Alla har dom olika personligheter och uttrycker sej olika, beter sej olika och ser olika ut. Alla har verkligen en personlighet... och såhär upplever jag mina hundar:
Fille - "Min trogna beskyddare. Han skulle skydda mej och sin "flock" in i de sista. En gladlynt hund som dock inte är fullt medveten om sin storlek, vilket kan ställa till det ibland. Han verkar heller inte vara medveten om att han faktiskt snart fyller 7 år! Själv beter han sej oftast som om han vore ett halvår gammal, tokspel och glädjeskutt tillhör Filles dagliga bestyr. Men ibland, när man ser honom tillsammans med dom små hundarna, valpar som vuxna så förstår man ändå att han besitter en viss mognad. Han är en snäll och rättvis lärare, och jag beundrar hans talang när det gäller att parera små-hundarnas framfart över golven"

Pixie - "Det finns ingen som Pixie. Ingen vill vara dej mer till lags framförallt finns det ingen som ser ut som våran Pixie. Pixie vill vara med i alla lägen, oavsett väder och vind. Pixie vill göra allt för att du ska bli nöjd och gör vad som helst för en godisbit! Hon är äldst i tjejgänget och är en rättvis ledare bland dom små. Med sin stora personlighet ochsitt utseende charmar hon ALLA, det finns verkligen ingen som Pixie! "

Fly - "Fisförnäm Fröken s om inte gärna går ut i dåligt väder. Endast det bästa duger åt Fly, hon är en Diva bland hundarna. Hon tycker nog ävensjälv att hon är lite finare än dom andra. Man ska dock inte låta sej luras av det fina yttre,för på agilityplan är det en helt annan hund! Hon är en underbar individ, trots sina Diva-fasoner är hon ändå den tryggaste i gänget, Fly räds inte något och är en mycket stabil och orädd hund. Kanske är det det stora självförtroendet som gör det?"

Kellie - "Här har vi tjejjen som inte tänker på det yttre. Det här är verkligen ingen Lady. Hon är nog raka motsatsen till Fly. Hon rullar sej i lera, hon springer som en galen kalv som just blivit utsläppt på bete. Hon hoppar och far och ser för det mesta inte klok ut. Kellie stoppas inte heller av väder och vind för det finns inga dåliga väder för en så här sportig-tjej. Men trots sin galna personlighet tycker hon allt att det är riktigt mysigt att krypa upp i mattes eller husses knä och bara gosa!"

Dottie - "Den vackra dock så osäkra. Mycket hormoner står i spel hos våran lilla tonårstjej. Det är verkligen mattes hund, och det finns ingen gosigare och mysigare hund än Dottie. Hon tycker själv att det bara finns ett fåtal som är värda att gosas med, och resten vågar man inte riktigt lita på... Men med ålder kommer erfarenhet och mognad, så tidsnog kommer denna unga dam förstå att världen inte vill henne illa, bara beskåda hennes stora skönhet! Hon är underbar!"

Mira - "En glädjespridare! Hon är raka motsatsen till Dottie. Hon tror och tycker att hela världen och alla dess människor och hundar är till för henne. Hon hoppas att varenda människa som passerar ska se henne och vilja hälsa på henne. Hon tror gott om allt o alla! En riktig litensötnos och en stor charmör. Med ett underbart temperament och sin rara uppsyn kommer denna lilla fröken komma långt!"

1 kommentar: