söndag 6 september 2009

Mira!

Har anlänt! Allt har gått bra, Dottie är helsåld på henne. Dom andra bryr sej inte så mkt, ja förutom fly då som ser lika besvärad ut som vanligt. (Så fort det kommer in en ny i flocken) Fille Nosade lite på henne, sen var det bra med det. Han är så van vid smått så han brukar se ut som"Jaha, en till" när vi kommit hem med valp...hehe.. Katterna tyckte även dom att det var spännande, Mira tyckte nog att dom var ganska intressanta med! Lite blygsamt har hon undersökt stora delar av huset, med ganska snabbt plockades det upp en å annan leksak, hon har dessutom hunnit med att "småbusa" lite med Kuben. Dottie den kraken har gjort X antal lekinviter, som Mira dock inte varit så intresserad av... Än... men det kommer nog :)
Jag skall uppdatera med bilder snart, men nu blir det bingen för vår del. Mira sover nu gott i sin lilla "valp-hörna" Lite otäckt var det i början, men efter lite pip har hon nu lagt sej till rätta. Dottie var nog mer bekymrad över den lilla än hon själv var över den nya situationen... Jag tror nästan Dottan skulle vilja sova bredvid henne inatt.. hehe.. guuuullligt! Helt plötsligt känns min lilla bebis så STOOOOOOOOOOOR! :)
Vi hörs imårrn!
/vickan

2 kommentarer:

  1. Ser framemot att träffa Mira idag...även fast du snodde mitt favorit tik namn!!!

    SvaraRadera
  2. Haha, Dottan kommer bli världens sjåpigaste morsa ;) Kul med ny valp, längtar till hon ska bli introducerad till Golle-Bolle! moahahaha

    SvaraRadera