tisdag 21 augusti 2012

Utflykt till Askersund m.m....

Jo visst, i fredags packade vi in oss i Syrrans bil. Jag, Syrran, Aaron, o ALLA hundar. (mina o hennes pinscher) å tog en sväng till Askersund!

Vi hade planerat typ strosa runt, lek för Aaron i lekparker samt picknick o köpa glass såklart...
Alla hundar skötte sej kanon, Hollie o Mindie har slutat bli åksjuka, tack o lov. Å allt var jättemysigt :)
Så härligt när man kan ta med sej allihopa, å dom var så duktiga. Tänk vilka framsteg tex kellie har gjort. För kanske 3 år sen hade hon varit SKITSKRAJ på ett så stort o nytt ställe. Nu var det bara skoj, svansen uppe hela tiden, nyfiken, framåt.. o när vi stannade till i parken, avslappnad o helt lugn...
Min älskade lilla tjej, va jag är stolt över dej!

 Kellie är go o gla!
 Picknick!

 Vovvarna vill också ha picknick!
 Jag å hela gänget!
 Mindie o Maja kollar in vattnet...

 Försöker få till ett fint kort... det gick sådär..
samla alla på samma ställe är inte så lätt!
 Maja å Frodo
Aaron ska ta på sej sandalerna... Maja vilar...

Vi hade tur med vädret också, så det kändes som en riktig semesterdag, härligt! å Tack syster!
Det får vi göra om!

I söndags hängde jag med till klubben, det var agilityträning där. Tog med valparna, Dottie o Maja.
Tänkte att jag skulle köra några rakor, men de gick åt skogen. Har haft problem med Ischias, antar jag, å det hugger till nåt så förbaskat när man går/springer. Det är fruktansvärt, det känns som att man blir dubbelvikt å nån kör in en kniv..... Men men, det blev ju lite socialisering iaf...
Igår var det ju även "måndagsträning" på klubben, så vi for dit. Å vi blev bara 3 st hehe.... Jag å Jenny, o sen Anna-karin som också bor här i krokarna. Hon har en valp på 11 månader, så vi tränade i alla fall lite ihop. Lite kontakt övningar, plus att vi lät alla valpar prova på att springa i tunnel. Hennes är av större sort, så hon tvekade ett tag, blev frustrerad.. men tillsluuuut sprang hon igenom... o dom är så söta när dom lyckas o blir så glada! Sen kan dom springa igenom tunneln tusen gånger till.... Hollie o Mindie var också tveksamma, men efter en liten stund gick det bra. Hollie blev helt galen sen, skulle bara springa genom tunneln!

Medans Jenny tränade lite agility tog vi oss även en liten promenad för miljöbytetsskull. Vi provade att gå över en "otäck" smal spång över ån som rinner bredvid klubben, men de gick bra. Dom var så duktiga alla 3 valparna... Sen blev det fika, å vi åkte hem. Vi hade ju trevligt i alla fall, trots att vi inte var många!

Igår invigde jag min Iphone o Runkeepern. En fuktion som mäter hur långt man går, hur många kalorier man gör av med osv. Igår blev det en långpromenad, 8.7 km närmare bestämt. Tog oss runt på närmare två timmar. Men vi har bra tempo tycker jag, man får tänka på att hundarna stannar o pinkar då o då.
Skitkul med den fuktionen, man blir taggad när man ser hur långt man går, faktiskt!

Idag blire en långis igen, för jag ska jobba hela långa kvällen, har även P-möte, så börjar 13.
Annan runda idag, spännande att se hur lång den är!
Hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar