fredag 26 augusti 2011

Flame!

Det är verkligen på tiden att presentera Flame för er alla. Min käre karl ville ju ha en egen hund, en STOR hund. (som vanligt) Han var länge inne på varghund, o vi hade kontakt med en kennel. Men det var mitt uppe i vår flytt, bilen strulade, o vi lyckades inte komma iväg o hälsa på valparna... Men så var det ju en mening med det också... När vi hade bott i huset nån månad hade jag min vän Anette över på besök. Hon hade försökt att hitta ett bra hem åt en av sina hundar under en tid... En hund som gärna vill vara med på allt, åka bil, gå promenad, gosa i soffan, träna, ja ni vet.. allt. Å ibland räcker man inte till, hur mkt man än vill.... Vi kom helt enkelt överens om att prova att ta hit damen. Idag är hon 7.5 år, så hon är ju faktiskt medelålders ;) Henric blev ganska fort väldigt nöjd och förtjust, så även jag. Charmigare hund finns inte, mina flickor hade lite svårt med hennes storlek till en början, men efter lite tid lugnade flocken ner sej. Idag kommer alla väldigt bra överens, Flame har tagit plats o ledarskapet i flocken o allt funkar hur bra som helst.


Flame busar med sin favvo leksak!
Fotat av Anette

Hon är en blandras hund, o från början en "adoptiv hund" från Spanien. Hon kom till sverige 9 månader gammal. Hon är världens charmigaste, världens gosigaste, världens klumpigaste o tror att hon är lika liten som pappisarna. Hon är en knähund, enligt henne själv. Å ska alltid vara på plats i soffan, helst mellan mej o karln. Hon är väldigt glad o arbetsvillig, lite tankspridd ibland. Men otroligt duktig när hon är fokuserad. Hon är ju som sagt 7.5 år, men i sinnet är hon som en 6 månaders valp, fast det är lite mer fason på henne. Men att hon är så pass gammal kan man ALDRIG tro! Så, här har ni henne! Husses ögonsten, o många andras med... o självklart tycker matte massa mycket om henne också! Hon är ju så GO!

1 kommentar:

  1. Ser mysigt ut därhemma. En liten utflykt i helgen kankse skulle vara trevligt, muurikka, laga mat, kanske vid Lillsjön?

    SvaraRadera