fredag 23 april 2010

uppdatering...

Min älsklings spets, Maja, har inte hostat så mycket under dagen, inte heller så mycket ivkäll... hitils... för natten som var, var inte rolig alls. Så det verkar gå framåt. Håll nu tummar för att det ska gå över fort, och för att dom andra ska slippa få skiten.
En rolig sak, på tal om nåt helt annat... Är att jag i dagarna ska börja repa som bara den inför den kommande skivinspelningen! För nu är alla låtar o texter klara! Tjoho!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att Maja blir frisk snart!! Hon är ju vaccinerad mot kennelhosta så hon skulle ju inte ens bli drabbad.....
    Lycka till med skivinspelningen!
    Kram
    Pia

    SvaraRadera
  2. Maja är redan bra, kan man säga. Har inte hostat mer, så jag är lite osäker på om det ens var kennelhosta... Dom andra har ju inte heller uppvisat några symtom, så jag vet inte. alla mina är vaccinerade mot kennelhosta, men skiten med kennelhosta är ju att dom kan få det ändå. Kennelhosta är ju i princip bara ett namn för en rad olika virus.... o Därför skyddar vaccinet olika bra. Är dom däremot INTE vaccinerade kan det ofta slå hårdare, och hundarna kan till och med få lunginflamation, så vaccinering är ju alltid att föredra! Men majabaja mår iaf bra, så jag ska se om ja kan ta nåt prov lr nåt hos veterinär för att säkerställa...

    SvaraRadera